Ons Team

Kurt Dekkers-icon geschiedenis

Selfmade man met sterk team vakspecialisten

Kurt Dekkers Elektricien Hoogstraten Antwerpen Dekkers Elektriciteitswerken

Kurt werkte twintig jaar als werknemer, ploegbaas en projectleider in de elektriciteitssector. Toen zette hij de stap naar een zelfstandige onderneming, omdat hij zich, dankzij zijn jarenlange praktijkervaring en diverse opleidingen, opwerkte tot een hoogstaand vakspecialist. Vandaag staat hij aan het hoofd van een zeskoppig medewerkersteam.

Een team dat zowel het beste van zichzelf geeft bij particulieren, bedrijven en openbare projecten in de ganse provincie Antwerpen. Dekkers Elektriciteitswerken richt zich rechtstreeks tot deze klanten, maar werkt daarnaast ook samen met een vast team van aannemers voor grotere totaalprojecten.

Kurt Dekkers-icon team

Iedereen denkt mee over elektro-oplossingen

Verlichting - Elektricien Hoogstraten Antwerpen Dekkers Elektriciteitswerken

Het is duidelijk dat Dekkers Elektriciteitswerken een sterk team van elektro-specialisten in huis heeft. Medewerkers die zich bovendien goed voelen in hun bedrijf vanwege de vrijheid in hun handelen en de diverse doorgroeimogelijkheden. “Ik geef ze alle kansen, maar ze moeten ze zelf ook grijpen. Mijn toekomstvisie? Iedereen aan boord houden, door ze te laten meedenken over het beleid van de onderneming. Groeps- en teamgeest zijn heel belangrijk in de filosofie van dit bedrijf”, vertelt Kurt.

Kurt Dekkers-icon geschiedenis

Brede vakexpertise, creatieve oplossingen

Bij Dekkers Elektriciteitswerken krijgen de werknemers alle vrijheid omdat ze allen over een brede vakexpertise beschikken. Zij nemen alle fasen van een elektrische installatie voor hun rekening: van een gleuf slijpen tot de finale afwerking. Daardoor kunnen ze flexibel inspelen op elke mogelijke situatie. Kortom, Iedereen denkt creatief na tijdens zijn werk.

Kurt Dekkers-icon Kurt

Elektriciteitsoplossingen die de klant kiest

Verlichting - Elektricien Hoogstraten Antwerpen Dekkers Elektriciteitswerken

De wens van de klant vormt de rode draad doorheen de filosofie van Dekkers Elektriciteitswerken. “Het is de klant die zijn nieuwbouw- of renovatieproject betrekt. En het is de klant die ons betaalt. Dan is het ook logisch dat hij de eindbeslisser is. Dat belet niet dat wij hem of haar de nodige feedback en suggesties geven, als we vinden dat hij op het punt staat minder verstandige beslissingen te nemen”, vertelt Kurt.

Dat betekent ook dat Dekkers Elektriciteitswerken erg veel belang hecht aan een intense communicatie met de klant, ongeacht de omvang of het budget van het aangeboden project. “Zo overlopen we met elke klant de volledige installatie en welke technische mogelijkheden er vandaag op de markt zijn. We vinden het belangrijk dat hij of zij goed ingelicht is van wat er allemaal kan tegenwoordig.”

Kurt Dekkers-icon Kurt

Ook kleine elektrische herstellingen

Elektricien Hoogstraten Antwerpen Dekkers Elektriciteitswerken

Voor Dekkers Elektriciteitswerken maakt de omvang van de opdracht niet uit. “Wij rukken even snel uit voor een klant die belt dat het licht in zijn hal niet langer werkt, als voor een totaalproject elektriciteit, ook al is dat om 11 uur ’s avonds.